role poliuretan produse acoperiri

Produse din poliuretan, role poliuretan benzi transportoare: roti / rotite, suport banda, alte accesorii poliuretan.

Role poliuretan, materialele de acoperire si protectie din poliuretan (PU) sunt ideale pentru aplicatiile industriale cu un grad inalt de solicitari mecanice si dinamice ce implica:

 • frecare, sarcini, incarcari mari
 • manipulari mase, rezistenta la abraziune
 • muchii ascutite, suprafete neregulate
 • risc de taieturi sau strapungeri

Role poliuretan si alte produse PU pentru industria tipografica si productie ambalaje.

Cea mai importanta caracteristica a produselor PU este rezistenta la abraziune. Spre deosebire de cauciucul utilizat preponderent in industria de prelucrare a hartiei, PU este recomandat pentru procesele post productie.

Aplicabile pentru diferite masini de debitare, perforare si turnare.

Roti si role poliuretan pentru transport, manipulare, depozitare.

Disponibile in diferite forme si dimensiuni adaptate aplicatiilor de utilizare. Ofera rezistenta mecanica si dinamica sporita, fiind concepute pentru a rezista la sarcini si tensiuni considerabile (industria metalurgica).

Potrivite pentru: stivuitoare, carucioare industriale, usi culisante, conductoare de cabluri, protectie table de otel si altele.

Accesorii din poliuretan turnat pentru industria siderurgica

Datorita compozitiei sale, POLIURETANUL este un material foarte rezistent la frecari interne, prin urmare, acesta reduce zgomotul, in acelas timp nu lasa urma (in lipsa aditivilor). Dezvoltate si produse pentru industria siderurgica din materiale extrem de rezistente si elastice cu un grad ridicat de stabilitate si rezistenta la taiere si rupere

Industria siderurgica, manipularea otelurilor si a produselor generate impune un mediu extrem de sever in ce priveste rezistenta la abraziune si solicitari chimice motiv pentru care oferim o serie de produse dezvoltate acestui segment de aplicatii:

 • Suporti pentru depozitare coli de otel
 • Role de curatare, valturi de presiune

Disponibile in diferite forme si dimensiuni, utilizate pentru curatare mecanica, eliminarea uleiurilor si a altor agenti anticorozivi de pe placi, dar pot fi folosite si pentru alte aplicatii, de exemplu curatarea benzilor transportoare.

 • Role Transportoare, de ghidaj, de incetinire, de presiune
 • Role lac-plastic, role de lubrifiere, lacuire, de contact, de imersie
 • Role fara miez de otel, diferite tipuri si dimensiuni
 • Bucse, mansoane poliuretanice
 • Inele de ejectare, placi, garnituri, pene si opritoare

Produse din poliuretan / PU pentru Industria constructiilor

Produse personalizate cu rezistivitate mare la abraziune utilizabile pentru transport (transport beton, balastru etc), protectia utilajelor, si alte functii.